No cure, no pay.

Konceptet er simpelt og fungerer rigtig godt for vores kunder, der først betaler, når vi har afsluttet opgaven.

Med mere end 40 års erfaring i Tele-branchen, fordelt på tre ledende medarbejdere, hjælper vi årligt flere hundrede virksomheder med at optimere deres telefoni. Det er essentielt, i alle brancher, at kende markedet for at få de bedste priser. Et faktum vores kunder helt sikkert er enige i.

Kontakt os

Kort om os

Vi er en uafhængig Telerådgiver med fokus på optimering og besparelse. Virksomheden er en videreudvikling af Wiberg Mikkelsen A/S, der er stiftet af Tony Mikkelsen med opstart i 2006. Tidligere var Tony Mikkelsen ejer af 12 butikker i “Telekæden” og har i alt arbejdet 20 år i Tele-branchen.

Purchase Partner hjælper årligt cirka 220 virksomheder med at optimere deres eksisterende kommunikations løsninger. Vi arbejder for en bred vifte af virksomheder, lige fra små og mellemstore virksomheder, til større koncerner.

Vores konsulent ydelser er skræddersyet til kundernes situation, behov og aktuelle udfordringer. Det primære fokus er, at vores arbejde resulterer i løsninger, der er fremtidssikrede, økonomisk forsvarlige og frem for alt velfungerende.

Med mere end 20 års erfaring i tele branchen, får du med Purchase Partner den rigtige løsning – også på den lange bane.

Det er vores mission at sikre vores kunder, at de får den rigtige løsning til den rigtige pris.

Kontakt os

Ja tak, ring mig op

Loading...